Opheffingsuitverkoop Opheffingsuitverkoop

Ruilen en Retour

Zonder-Gezeur-Retour Garantie
De meeste panty’s en stay ups zijn delicate producten en kunnen dus snel beschadigen of stuk gaan. Normale slijtage, gaatjes, haaltjes, ladders etc. vallen dan ook niet onder de reguliere garantie. We staan echter in voor de kwaliteit van de door ons verkochte producten. Als er sprake is van een fabricagefout of er is ècht iets niet in orde met je aankoop, bijvoorbeeld de maattabel klopt naar jouw idee niet, of er is iets anders met het artikel aan de hand, laat het ons weten dan lossen we het direct op, zonder gezeur. Als je klacht terecht is ontvang je een nieuw exemplaar, een vervangend product of je geld terug.

Maar ook als er niks mis mee is, en je gewoon je aankoop wilt ruilen of terugsturen doen we niet moeilijk, mits de verpakking onbeschadigd en ongeopend is en het product niet gedragen is (hieronder valt dus ook passen).

Hoe zit het met de verzendkosten?
De verzendkosten voor het terugsturen naar Zzada.com bij gewone retouren/ruilingen zijn voor jouw rekening. Eventuele vervangende artikelen sturen wij gratis naar je op. Betreft het echter een fabricagefout of een andere gegronde klacht, dan vergoeden we aan jou ook de verzendkosten voor het terugsturen naar Zzada.com en worden eventuele vervangende artikelen gratis aan je verzonden.

Wil je iets terug sturen?
Neem altijd eerst contact met ons op via info@zzada.com 
We regelen het dan direct, zonder gezeur!